Creat in parteneriat cu WIENERBERGER SRL, devizonline.ro/devize_wienerberger este o versiune gratuita si limitata a programului pentru devize www.devizonline.ro.

Programul devizonline.ro/devize_wienerberger permite:

- Crearea si editarea unui deviz folosind norme de deviz pentru sistemul complet de zidarie ceramica Wienerberger si oferte de preturi orientative Wienerberger;
- Calculul cantitatilor de lucrari folosind formule de calcul cu parametri;
- Tiparirea formularului F3 (lista cu cantitati de lucrari, conform HG 907/2016);
- Tiparirea listelor de materiale, manopera, utilaj, transport atasate devizului.
 
pth1
 
Peste 195 de ani de Inovatie

- Povestea grupului Wienerberger a inceput in Austria in anul 1819, pe parcursul celor peste 195 de ani de existenta, grupul a devenit cel mai mare producator de materiale de constructii la nivel mondial detinand peste 260 de fabrici si fiind prezent in 26 de tari.
- Wienerberger activeaza de peste 18 ani in Romania, contribuind activ la dezvoltarea pietei de constructii rezidentiale. De la intrarea pe piata locala, in 1998, si pana in prezent, avem o echipa de peste 200 de angajai si investitii de peste 75 milioane euro in construirea celor 3 fabrici: Gura Ocnitei, Sibiu si Tritenii de Jos.
- De la lansarea Wienerberger in Romania au iesit pe poarta fabricilor noastre caramizi pentru aproximativ 160.000 de case.
- Fiecare dintre noi isi doreste o casa in care sa se simta confortabil si in siguranta. Gamele de produse ceramice Porotherm sunt adaptate specificului fiecarei tari. De aceea, in proiectarea produselor noastre am tinut cont de temperaturile, umiditatea si activitatea seismica din Romania, tocmai pentru a oferi casei tale siguranta si durabilitate.
- Pentru mai multe detalii click aici www.wienerberger.ro
 
Norme de deviz pentru sistemul complet de zidarie ceramica WIENERBERGER:

- Zidarie la pereti structurali sau nestructurali, realizata cu blocuri ceramice Porotherm din gamele: TermoExpert, Durabil, Optim, Interior si Complet;
- Blocuri ceramice accesorii (jumatati sau treimi de blocuri Porotherm cu locas de mortar, pentru zidarie la pereti structurali / nestructurali);
- Montarea buiandrugilor prefabricati din beton precomprimat cu invelis ceramic Porotherm;
- Prepararea mortarelor uscate predozate pentru zidarie: Porotherm TM si Porotherm M50;
- Caramizi pentru zidarii aparente Terca;
- Realizarea planseului ceramic Porotherm ( inclusiv grinda de rigidizare si sustinerile cu grinzi si popi metalici);
 
Preturi la materiale WIENERBERGER SRL:

- Preturile produselor Wienerberger au caracter orientativ, sunt actualizate constant si sunt furnizate direct de catre producator.